Medewerkers

Jort Berghuis

Huisarts

Ik ben Jort Berghuis, vader van twee kinderen en werk sinds het najaar van 2018 met erg veel plezier bij A’dam Doctors.

Ik heb geneeskunde gestudeerd aan de Universiteit van Maastricht en heb vervolgens ervaring in de orthopedie, chirurgie en cardiologie opgedaan. Daarna heb ik mijn specialisatie tot huisarts aan de Universiteit van Amsterdam afgerond en heb ik vorig jaar mijn MBA Healthcare behaald.

Ik vind het huisartsenvak een prachtig vak en bij A’dam Doctors hebben we een mooie en moderne praktijk waarin alle disciplines van de zorg bij elkaar komen om zo goed mogelijk medische en persoonlijke zorg te kunnen bieden.

Justin Leenders

Huisarts

Ik werk sinds 2019 in de praktijk. Als expat heb ik 18 jaar in Hong Kong gewoond, hier heb ik ervaren hoe het is om te maken te krijgen met een ander zorgsysteem dan dat je gewend bent. Deze ervaring neem ik mee in mijn werk als huisarts.

Ik heb geneeskunde gestudeerd in Maastricht en heb mijn opleiding tot huisarts in 2015 afgerond aan het UvA-AMC. Sindsdien werk ik als huisarts in en rondom Amsterdam. Als basisarts heb ik ervaring opgedaan bij de afdeling spoedeisende hulp en ouderengeneeskunde. Mijn aandachtsgebieden zijn chirurgische verrichtingen en het bewegingsapparaat.

Wanda Groot

Doktersassistent

Wanda werkt op dinsdag, woensdag en vrijdag.

 

Noëlle van Dongen

Doktersassistent

Noëlle werkt op maandag, dinsdag en woensdag

 

Peter Oude Wesselink

POH GGZ

Peter werkt in onze praktijk als POH-GGZ, is verbonden met Arkin en is een geregistreerd psycholoog. Dit betekent dat hij een praktijkondersteuner is voor de huisartsenpraktijk. 

Peter ondersteunt, begeleidt, behandelt (kortdurend) en verwijst zo nodig patiënten met psychische, psychosomatische en psychosociale problematiek door naar gespecialiseerde zorgverleners. Hij houdt spreekuur op de dinsdag-avonden. 

Hannah Freud

Doktersassistent

Hannah werkt op donderdag en vrijdag.

 

Mariska de Ruijter

Praktijkondersteuner Somatiek

Annemieke Maandag

POH-GGZ

Annemieke werkt in onze praktijk als POH-GGZ. Dit betekent dat ze een praktijkondersteuner is voor de huisartsenpraktijk. Annemieke ondersteunt, begeleidt, behandelt (kortdurend) en verwijst zo nodig patiënten met psychische, psychosomatische en psychosociale problematiek door naar gespecialiseerde zorgverleners. Ze houdt spreekuur op maandag en vrijdag. 

 

Waarnemend huisarts

Waarnemend huisarts

Om de continuïteit van de huisartsenzorg te garanderen maken wij in onze praktijk soms gebruik van waarnemend huisartsen. Uiteraard proberen Justin en Jort steeds voor elkaar in te vallen indien het nodig is. Toch kan het soms zijn dat we een collega vragen om in te vallen voor ons. 

Een waarnemend huisarts is een collega huisarts die in verschillende praktijken werkt op inval basis. We kennen ze goed en vertrouwen hun expertise.